my_menu

13.6.24

Εγγραφές & επανεγγραφές μαθητών/τριών στο 2ο Γυμνάσιο Χολαργού για το σχολικό έτος 2024-2025

Εγγραφή μαθητών/τριών στην Α΄ τάξη 

Για την εγγραφή του παιδιού σας στην Α΄ τάξη του 2ου Γυμνασίου Χολαργού για το σχ. έτος 2024–25 παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και υπογράψετε τα παρακάτω έγγραφα.

Σας προτρέπουμε να εκδώσετε και να αποστείλετε τις δηλώσεις α) και β) ηλεκτρονικά μέσω https://www.gov.gr/

Εναλλακτικά, μπορείτε να τυπώσετε τις δηλώσεις, να τις συμπληρώσετε, να τις υπογράψετε, να τις σαρώσετε (scan) και να τις στείλετε στο email του σχολείου μας.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν το βρίσκετε βολικό, μπορείτε να μας φέρετε τις υπογεγραμμένες δηλώσεις στο σχολείο από 19 έως και 27 Ιουνίου 2024  και ώρες 09:00 – 12:00.

α) Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής και κηδεμονίας. Συμπληρώνεται και από τους δύο γονείς (μία από τον καθένα)  επιλέγοντας κατάλληλα  το  "κουτάκι" ☐ που αντιστοιχεί στο «πρώτος» ή «δεύτερος κηδεμόνας».

β) Συγκατάθεση για ενδεχόμενη ανάρτηση φωτογραφιών ή βίντεο στο site του σχολείου μας.

γ) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ).   Συμπληρώνεται και υπογράφεται από το γιατρό και επιστρέφεται στο σχολείο μόνο η 1η σελίδα, μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2024, προκειμένου ο μαθητής/τρια να συμμετέχει στο μάθημα της Γυμναστικής.

Επανεγγραφή μαθητών/τριών στην Β΄ και Γ' τάξη

Για τους γονείς-κηδεμόνες των μαθητών μας που προήχθησαν στη Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου

Για την επανεγγραφή του παιδιού σας στην επόμενη τάξη για το σχ. έτος 2024-25 παρακαλούμε να συμπληρώσετε και υπογράψετε την Υπεύθυνη Δήλωση επιβεβαίωσης των στοιχείων σας.

Σας προτρέπουμε να εκδώσετε και να αποστείλετε τη δήλωσή σας ηλεκτρονικά μέσω https://www.gov.gr/

Εναλλακτικά, μπορείτε να τυπώσετε τη δήλωση, να τη συμπληρώσετε, να την υπογράψετε, να τη σαρώσετε (scan) και να τη στείλετε στο
email του σχολείου μας.

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν το βρίσκετε βολικό, μπορείτε να μας φέρετε την υπογεγραμμένη δήλωση στο σχολείο μέχρι τις 27 Ιουνίου 2024 ή μετά τις διακοπές του καλοκαιριού (2-9 Σεπτεμβρίου 2024).

Υπεύθυνη δήλωση επιβεβαίωσης στοιχείων κηδεμόνα


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ