my_menu

23.11.23

Στηρίζουμε έμπρακτα «Το Χαμόγελο του παιδιού»

Πλησιάζοντας οι  Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων η σκέψη μας  στρέφεται και σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και στερούνται βασικών αγαθών. Είναι ευκαιρία να αποδείξουμε την Ανθρωπιά, την Αγάπη και την Αλληλεγγύη μας. 

Για το λόγο αυτό οι μαθητές, οι μαθήτριες και  ο σύλλογος διδασκόντων σε συνεργασία με το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, ανταποκρινόμενοι στο με αρ. πρωτ.: Φ32/134185/22-11-2023 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Α. που βρίσκεται εδώ, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον εθελοντικό οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». 

Σας παραθέτουμε ενδεικτική λίστα προϊόντων:

  • Συσκευασμένα είδη τροφίμων: γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, σάλτσα ντομάτας, κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί, αλάτι, ξύδι, μπαχαρικά, πουρέ, κρέμες αραβοσίτου, βρεφικές κρέμες και βρεφικά γάλατα Νο 1 & 2, συσκευασμένους κουραμπιέδες και μελομακάρονα.

  • Είδη βρεφικής φροντίδας: πάνες Νο 4-5-6, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα.

  • Είδη προσωπικής φροντίδας: σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες.

  • Είδη υγιεινής και οικιακής χρήσης: καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικά ρούχων, απορρυπαντικά πλυντηρίου, χλωρίνη, χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες, σακούλες απορριμμάτων, διαφανής μεμβράνη, λαδόκολλα, γάντια μιας χρήσης.

Μπορείτε να τα φέρετε στο σχολείο μέχρι την Δευτέρα 11-12-2023


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ