my_menu

10.11.23

Μάθημα Πρώτων Βοηθειών στο σχολείο μας

Τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του  2ου Γυμνασίου Χολαργού παρακολούθησαν βιωματικό σεμινάριο 2-ωρης διάρκειας (ανά τμήμα) για τις  Πρώτες Βοήθειες από τη νοσηλεύτρια-εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Ευαγγελία Μούρου.

Την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 οι εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου και του 2ου ΓΕΛ Χολαργού από κοινού παρακολούθησαν αντίστοιχο βιωματικό σεμινάριο στο χώρο του σχολείου μας από την νοσηλεύτρια-εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρία Μπάστα.

Η δράση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του Σχολείου μας να μορφώσει και να διαμορφώσει προσωπικότητες με ποικίλα ενδιαφέροντα, γνώσεις και ευαισθησίες και ταυτόχρονα να ενημερώσει για τους σωστούς τρόπους προαγωγής της υγείας και αντιμετώπισης ατυχημάτων.

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί μας ανταποκρίθηκαν με χαρά επιδεικνύοντας μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν βασικές αρχές παροχής Πρώτων Βοηθειών και να εξασκηθούν πάνω σε αυτές. Συμμετείχαν ενεργά στις βιωματικές ασκήσεις, αναγνώρισαν τη σπουδαιότητα των παρεχομένων γνώσεων και έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τα θέματα του σεμιναρίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματός μας και για την αγαστή συνεργασία μας!


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ