my_menu

17.4.19

Για λίγο ας κοιταχτούμε και ας πούμε λογικά, πως πρέπει τα σχολεία μας να είναι οικολογικά

Το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στον κόσμο, τα Οικολογικά Σχολεία, συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια λειτουργίας του. Στο πλαίσιο του εορτασμού πραγματοποιήθηκε η βράβευση 121 σχολικών μονάδων με την πράσινη σημαία, παγκόσμιο σύμβολο αειφορικής πιστοποίησης των σχολείων, στο Μουσείο Μπενάκη, το Σάββατο 6 Απρίλη 2019. 
Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Σχολείο μας με την παρουσίαση τραγουδιών για την Άνοιξη από 17 μέλη της χορωδίας μας υπό την καθοδήγηση του μουσικού κου Νικητόπουλου. Στο τέλος της εκδήλωσης βραβευτήκαμε με την πράσινη σημαία  για το σύνολο των περιβαλλοντικών δράσεών μας από τη σχολική χρονιά 2015-2016 και μετά.  
Οι δράσεις συνεχίζονται με στόχο να αντιληφθούν οι μαθητές την έννοια της αειφορίας, του σεβασμού στον εαυτό τους, στους συνανθρώπους τους, στις μελλοντικές γενεές. Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές και τους γονείς τους για την υποστήριξη των προσπαθειών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κο Ηλία Αποστολόπουλο για τη στήριξή του , την παρουσία του στην τελετή βράβευσης αλλά και την  απονομή της πράσινης σημαίας στο Σχολείο μας.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ