my_menu

14.4.16

ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Στην αίθουσα του Δημαρχείου Χολαργού "Μίκης Θεοδωράκης" οι μαθητές μας παρουσίασαν με φαντασία και μεράκι τα προγράμματα με τα οποία ασχολήθηκαν, σε συνεργασία με τους καθηγητές τους, στη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς . Προηγουμένως ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Πουρναράκης μίλησε στους μαθητές για την "Οδική Ασφάλεια"
  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία  του ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος  ο οποίος καλωσόρισε και μίλησε στους μαθητές. Επίσης παρέστη η Αντιδήμαρχος Παιδείας  κα Αθανασάκου-Μουντάκη, και από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων οι κυρίες Κρέστα και Μουτεβελή . Η Υπεύθυνη Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων κα  Πετρίδου παρακολούθησε και ενθουσιάστηκε με την παρουσίαση του προγράμματος της Περιβαλλοντικής ομάδας. Η  Σύμβουλος Παιδαγωγικής Ευθύνης κα Φωτιάδου δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω ασθένειας.
Παρουσιάστηκαν οι παρακάτω δράσεις:
"Οικολογικό αειφόρο σχολείο" στο πλαίσιο των προγραμμάτων"Ecological schools" και "Αειφόρο Σχολείο". Υπεύθυνοι καθηγητές: Λίλα Ιερομνήμων, Πέτρος Καραπέτρος και ο Διευθυντής Νίκος Νικητόπουλος.
"Συνομιλώ με τα αρχαία μνημεία. Μαθαίνω τον εαυτό μου και το περιβάλλον" περιβαλλοντικό πρόγραμμα που υλοποίησαν μαθητές της Β΄και Γ΄Τάξης. Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ευτέρπη Κωνσταντινίδου, Άννα Στασινούλια και η υποδιευθύντρια Ελένη Καρρά.
"Αειφορία αυτοφυών βοτάνων" στο πλαίσιο των βιωματικών δράσεων της Γ΄ Τάξης. Υπεύθυνος καθηγητής: Παναγιώτης Καρύγιαννης.
"Τοπική Ιστορία" στο πλαίσιο των βιωματικών δράσεων της Γ΄ Τάξης. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γιούλη Γέρου.
"Αξίες και σχέσεις μέσα στο σχολείο μας" στο πλαίσιο του μαθήματος Σχολική και Κοινωνική ζωή του τμήματος Α1. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γιέλενα Μιλίνκοβιτς.
"Το σχολείο μας και το διαδίκτυο" στο πλαίσιο του μαθήματος Σχολική και Κοινωνική ζωή του τμήματος Α2. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γιέλενα Μιλίνκοβιτς.
"Η ελληνική κοινωνία απέναντι στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες", "Διατροφή" και "Εξαρτήσεις" στο πλαίσιο των βιωματικών δράσεων της Β΄ Τάξης. Υπεύθυνος καθηγητής: Δημήτρης Κάνδιας.
"Πόσο οικολογικός είσαι;" πρόγραμμα e-twinning της Γ΄ Τάξης. Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γιέλενα Μιλίνκοβιτς.
"Ας κάνουμε ένα ερωτηματολόγιο προσωπικότητας!" πρόγραμμα e-twinning της Γ΄ Τάξης.  Υπεύθυνη καθηγήτρια: Γιέλενα Μιλίνκοβιτς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλα τα προγράμματα και τις  βιωματικές δράσεις εδώ.
Ευχαριστούμε τους μαθητές μας και τους συναδέλφους για τις  πρωτότυπες και ευφάνταστες παρουσιάσεις!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ