my_menu

10.4.16

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ "Let's do it Greece 2016"

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες και  μαθητές μας, σας προσκαλούμε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 09:30 το πρωί, στη βεράντα - εξώστη του 2ου ορόφου του 2ου Γυμνασίου Χολαργού, για "Πρωινό με θέα τον Υμηττό".
Θα μας δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουμε τον καφέ μας και ό,τι άλλο μπορεί να προσφερθεί από εσας (γλυκά, ποτά, εδέσματα) να συζητήσουμε, να αξιολογήσουμε το χώρο αισθητικά, να τον διαμορφώσουμε, να τον βελτιώσουμε, να τον ομορφύνουμε..........                 Ο εξώστης του 2ου ορόφου, είναι ο βασικός χώρος για το διάλειμμα των παιδιών και ο χώρος στον οποίο θα γίνει η γιορτή αποφοίτησης της Γ΄τάξης, τον Ιούνιο..  Η συνάντηση θα είναι η κορύφωση της εβδομάδας, συντονισμένων εθελοντικών δράσεων κοινωφελούς χαρακτήρα, "Let’s do it Greece 2016"  
Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν στο σχολείο δράσεις (πράσινο και άνθη, καθαριότητα, εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων. φρεσκάρισμα και αποκατάσταση φθαρμένων επιφανειών.... ) στο πνεύμα του οικολογικού - αειφόρου σχολείου, από τους μαθητές με το συντονισμό και την εποπτεία των καθηγητών τους.
Σκεπτόμαστε θετiκά και οικολογικά!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΤΕ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ