my_menu

26.3.24

Το σχολείο μας τίμησε την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου το σχολείο μας τίμησε την επέτειο του ηρωικού απελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων, της 25ης Μαρτίου 1821. Η γιορτή έλαβε χώρα στην αίθουσα "Μίκης Θεοδωράκης" του Δημαρχείου και περιελάμβανε παρουσίαση-αφιέρωμα στις ηρωικές μορφές της επανάστασης του 1821, απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές και μαθήτριες και τραγούδια από τη χορωδία μας υπό τη διεύθυνση του Μουσικού και Υποδιευθυντή κ. Νικόλαου Νικητόπουλου. Την επιμέλεια της γιορτής είχαν η κα Μιλίνκοβιτς Γιέλενα, καθηγήτρια Αγγλικής και ο κ. Γούλας Σταύρος, φιλόλογος. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της υπέροχης γιορτής. 

Στις 11:30 ακολούθησε Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού των Σχολείων των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού και Τοπικούς Συλλόγους.   

Την Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 10:30  έγινε η δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου. Ακολούθησε η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την Διευθύντρια του σχολείου μας κα Σοφία Μαραβέλια.

Στις 11:45 ακολούθησε η παρέλαση των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας υπό την επίβλεψη της γυμνάστρια κας Ροδούλας Καλογήρου την οποία και ευχαριστούμε θερμά για την άριστη προετοιμασία.

Στιγμιότυπα από τη γιορτή

Στιγμιότυπα από την κατάθεση στεφάνων, τη δοξολογία & την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας

 

Στιγμιότυπα από την παρέλαση των μαθητών και μαθητριών μας

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ