my_menu

11.1.23

"NCE : Navigate, Create and Evaluate"

Κατά το σχολικό έτος 2022-23, το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό eTwinning έργο με τον τίτλο "NCE : Navigate, Create and Evaluate", το οποίο έχει ως θέμα τoν ψηφιακό εγγραμματισμό και την υπεύθυνη και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Το έργο διεξάγεται στα αγγλικά μέσω μιας ασφαλούς πλατφόρμας, ορατής μόνο στις/στους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο έργο. Σε αυτήν την πλατφόρμα θα προσκληθούν και οι μαθητές/τριες, για να γνωριστούν και να συνεργαστούν με άλλους μαθητές/τριες από τα συνεργαζόμενα σχολεία από τις εξής χώρες: Βουλγαρία, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Κροατία, Ιορδανία, Ελλάδα

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ειρήνη Τσέκου, Κατερίνα Κάζηρα

Δημιουργία λογότυπου

Στο πλαίσιο του έργου θα διεξαχθεί διαγωνισμός για να επιλεγεί το λογότυπο του έργου. Οι μαθήτριες και οι μαθητές που συμμετέχουν θα δημιουργήσουν ένα λογότυπο αντιπροσωπευτικό του έργου. Στα πλαίσια της συνεργατικότητας θα γίνει ψηφοφορία για να επιλεγεί ένα από τα υποψήφια λογότυπα που θα καταθέσει κάθε συνεργαζόμενο σχολείο. Η ομάδα του 2ου Γυμνασίου Χολαργού συμμετέχει με τη δημιουργία της μαθήτριας Ζωής Κωνσταντοπούλου.



ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ