my_menu

31.3.22

2ο βραβείο για το σχολείο μας στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ

Με μεγάλη χαρά και περηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι η συμμετοχή του σχολείου μας στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΦΥΡΕΣ  σε συνεργασία με το αδελφοποιημένο Περιφερειακό Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας (Λευκωσία – Κύπρος)  απέσπασε 2ο βραβείο. Τίτλος του project  "ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ – ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ…. ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ".

Στην ομάδα του σχολείου μας συμμετείχαν οι μαθητές/τριες: Βρεττού Β., Ζαρογιάννης Γ., Ίβλυν – Κυριάκου Σ., Κάρλος Αλ., Κεπετζή Αρ., Λεβέντη Γ., Κιάχος Γ., Κοντογιάννη Κ., Κουμιώτης Σ. Κουρούσιας Β., Κουτρουμπής Δ., Καχριμάνη Μ., Μέμος Κ., Παπαδάκη Φ. Παναγάκη Ε., Μουλατσιώτη Γ., Πολυμέρου Κ. Σκούρτη Ε., Τοτάχ Κ., Χατζή Μ. 

Την επίβλεψη και τον συντονισμό είχε η καθηγήτρια Μουσικής κ. Χατζιανδρέου Μ. 

Η συμμετοχή των στον 8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές και τις μαθήτριες των δύο Γυμνασίων, να γνωριστούν, να αποφασίσουν να συνεργαστούν και να ξετυλίξουν το κουβάρι των παράλληλων βίων τους με τη μεγάλη προσδοκία μίας μελλοντικής συνάντησης! Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στην ομάδα των μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας αλλά και του αδελφού σχολείου στην Κύπρο καθώς και στις καθηγήτριες που συντόνισαν την προσπάθεια αυτή.

Εδώ μπορείτε να δείτε το project με το οποίο συμμετείχαμε στον διαγωνισμό.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ