my_menu

21.10.21

Mαθήματα περιβαλλοντικής δημοσιογραφίας και φωτογραφίας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το FEE (Foundation for Environmental Education), Διεθνής Χειριστής του προγράμματος Νέοι Δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον διοργανώνει δωρεάν μαθήματα περιβαλλοντικής δημοσιογραφίας και φωτογραφίας, μέσω της πλατφόρμας σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης https://feeacademy.global/, για τους μαθητές/μαθήτριες, τα σχολεία των οποίων συμμετέχουν στα προγράμματα της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης. (Οικολογικά Σχολεία, Νέοι δημοσιογράφοι για το Περιβάλλον, Μαθαίνω για τα Δάση, Φύση χωρίς Σκουπίδια, Πράσινες Γωνιές της Γειτονιάς μου). Επειδή το σχολείο μας ανήκει στο Διεθνές Δίκτυο των Οικολογικών Σχολείων οι μαθητές μας μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Η δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μέχρι και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021οι δηλώσεις μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας δε θα μπορούν να γίνουν δεκτές.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνεται στα Αγγλικά και θα αφορά μαθητές/τριες ηλικίας 13-18 ετών. Τα μαθήματα θα είναι αυτόνομα, θα πρέπει δηλαδή οι μαθητές/τριες να ολοκληρώσουν τις 6 διαφορετικές ενότητες των μαθημάτων μόνοι/μόνες τους και ανάλογα με τη δική τους ταχύτητα.

Προκειμένου οι μαθητές και οι μαθήτριες να μπορούν να συμμετάσχουν, είναι απαραίτητο να έχουν δημιουργήσει λογαριασμό χρήστη στο FEE Academy.

  • Για τους/τις μαθητές/τριες ηλικίας 13-15 (digital minors) θα πρέπει η ΕΕΠΦ να δημιουργήσει έναν λογαριασμό για εκείνον/η.
  •  Για τον λόγο αυτό θα χρειαστεί να αποστείλετε το Letter of consent for minors participating in FEE Academy στο email του σχολείου μας συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο  στα αγγλικά από τον γονέα/κηδεμόνα ή να το δώσουν οι ίδιοι οι μαθητές στον υπεύθυνο καθηγητή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021,ώστε στη συνέχεια να μπορέσει το σχολείο να αποστείλει τη λίστα των ενδιαφερόμενων μαθητών που θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα.

Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή των μαθητών στην πλατφόρμα, θα σας αποστείλουμε το  «enrolment key» το οποίο θα χρησιμοποιούν για να μπορέσουν να συνδεθούν στο μάθημα. Μπορείτε να κατεβάσετε το Letter of consent for minors participating in FEE Academy εδώ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ