my_menu

25.11.16

Αδελφοποίηση του Σχολείου μας με Γυμνάσιο της Κύπρου

Το Σχολείο μας πρόκειται να αδελφοποιηθεί με το Γυμνάσιο Αγίας Βαρβάρας, στη Λευκωσία της Κύπρου. Η επίσκεψη στην Κύπρο προγραμματίζεται στο τέλος Μαρτίου 2017 με αρχές Απριλίου 2017.
Στόχος είναι οι μαθητές να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να γνωρίσουν τον Κυπριακό Ελληνισμό και να συνδημιουργήσουν με τους μαθητές της συγκεκριμένης σχολικής μονάδας. Nα κατανοήσουν το εθνικό πρόβλημα της Κύπρου και να διεκδικούν τα δημοκρατικά ιδεώδη μέσα από την καλλιέργεια πνεύματος αγάπης και ομόνοιας. Για την επίτευξη αυτών των στόχων απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένου προγράμματος. 
Η παραμονή στην Κύπρο θα είναι πενθήμερη, τέσσερις διανυκτερεύσεις. Οι μαθητές θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο. Το κόστος υπολογίζεται σε 420-450 ευρώ.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 1/12. Οι κηδεμόνες των ενδιαφερομένων μαθητών καλούνται να συμπληρώσουν ιδιόχειρη υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα συναινούν στη συμμετοχή του παιδιού τους στην αδελφοποίηση.  Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιευθύντρια κυρία Καρρά Ελένη, τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ