my_menu

1.11.16

Το Σχολείο μας γιόρτασε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 το σχολείο μας πραγματοποίησε εκδήλωση στο αμφιθέατρο ‘’ Μίκης Θεοδωράκης’’ την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου. Όπως κάθε χρόνο έγινε ορισμός σημαιοφόρων και παραστατών. Η χορωδία του σχολείου μας, υπό την οργάνωση και τις οδηγίες του Διευθυντή μας κ. Νίκου Νικητόπουλου, ενθουσίασε το κοινό. Μαθητές του σχολείου διάβασαν το χρονικό της 28ης Οκτωβρίου  και απήγγειλαν ποιήματα τιμώντας την θυσία όλων όσων αγωνίστηκαν για να κρατήσουν την πατρίδα ελεύθερη. 
Υπό την επιμέλεια της κ. Ευτέρπης Κωνσταντινίδου παρουσιάστηκε το εύθυμο θεατρικό του Χάρη Σακελλαρίου ‘’Ένας, μα τι ένας!‘’ το οποίο συνάντησε, κατά γενική ομολογία, τη θερμή ανταπόκριση του κοινού. 
Τέλος, δόθηκαν αριστεία και βραβεία στους αριστούχους μαθητές του Σχολείου μας για το σχολικό έτος 2015-2016. Την οργάνωση της εκδήλωσης και την επιμέλεια των κειμένων ανέλαβε η κ. Δήμητρα Σκούρου. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην γιορτή μας και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

        Για την Συντακτική Ομάδα

Φασουλάς Φίλιππος Γ4

Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις του Σχολείου μας για τον εορτασμό του έπους του 1940.



Στιγμιότυπα από το θεατρικό "Ένας, μα τι ένας!"

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ