my_menu

23.10.18

Διοργάνωση δράσης με θέμα "Υγιεινό πρωινό στο σχολείο"


Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο πλαίσιο του προγράμματος «Άσκηση και υγιεινή διατροφή» σχεδιάσαμε και οργανώσαμε δράση με θέμα "Υγιεινό πρωινό στο σχολείο". Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγιεινής Διατροφής οι μαθητές της Α΄ Τάξης μαζί με τους καθηγητές τους προετοίμασαν και απόλαυσαν υγιεινό πρωινό αποτελούμενο από βρώμη, αποξηραμένα φρούτα, μαύρες σταφίδες, ποικιλία ξηρών καρπών (άψητοι, ανάλατοι), κατσικίσιο γάλα, ταχίνι ολικής άλεσης (σκέτο, με πορτοκάλι ή μέλι). Στόχος της δράσης ήταν να εκτιμήσουν οι μαθητές την αξία της υγιεινής διατροφής, να αντιληφθούν ότι δεν είναι απαραίτητα "βαρετή" και "άνοστη" και να αρχίσουν να αποκτούν καλές διατροφικές συνήθειες.
Η πραγματοποίηση της δράσης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την ευγενική χορηγία των Super Market Σκλαβενίτης. Οι υπεύθυνοι ανταποκρίθηκαν άμεσα σε σχετικό αίτημά μας και τους ευχαριστούμε θερμά.
Θα ήταν, επίσης, παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε την κα Άρτεμη Τσιώλα για την πολύτιμη βοήθειά της και προσφορά στο σχολείο μας.

Ευχαριστούμε, τέλος, τους συναδέλφους μας, τον γυμναστή Δημήτρη Κάνδια και τη φιλόλογο Κατερίνα Βλάχου για την οργάνωση της δράσης καθώς και τους μαθητές μας που συνεργάστηκαν αποτελεσματικά μεταξύ τους αλλά και με τους καθηγητές τους στο πλαίσιο του προγράμματος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ