my_menu

17.10.18

Ημέρες Περικλέους 2018

Το σχολείο μας συμμετείχε, με μεγάλη επιτυχία στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού με θέμα Ημέρες Περικλέους 2018 «Αθήνα – Ο Περικλής και ο Χρυσός Αιώνας». 
Ακολουθεί συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε στο σχολείο μας μια από τις διοργανώτριες του δρώμενου, που παρουσιάστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου την Παρασκευή  12 Οκτωβρίου 2018. 
«Προς τον  Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Χολαργού 
Αγαπητέ Κύριε  Παπανδρέου, 
Οι Ημέρες Περικλέους  2018  «Αθήνα –Ο Περικλής και ο Χρυσός Αιώνας» ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία! Οφείλεται πρώτα στην σπουδαία γιορτή του δήμου σας και στην εξαιρετική οργάνωση τη κυρίας  Μαρίας Αθανασάκου-Μουντάκη και του  Δήμου Χολαργού, στην οργάνωση  και επίβλεψη της Κυρίας Άννα Λάζου,  καθηγήτριας της φιλοσοφικής  του Πανεπιστημίου Αθηνών και  συντονίστρια  της ομάδας  μελέτης της Αρχαίας Ελληνικής Όρχηση, και στο κείμενο της Κυρίας Καλλιόπης  Βαρουδάκη,  αλλά περισσότερο  και  κυρίως στους διαλεχτούς  και άριστους  δασκάλους του σχολείου σας, την κυρία Ελένη Καρρά-Κουλοπούλου και τον Κύριο Νίκο Νικητόπουλο. 
Από την πρώτη στιγμή μέχρι και την τελευταία στιγμή της δράσης ήταν παρόντες και πιστοί σύντροφοι των παιδιών,  τα όποια καθοδηγούσαν με ηρεμία και αγάπη, και συμπαραστάτες  του έργου μας. 
Τέλος,  οφείλεται και στα παιδιά του 2ου γυμνασίου που έλαβαν μέρος, που με τόση αφοσίωση και χαρά,  ηρεμία και ευλάβεια,  έπαιξαν τους ρόλους που τους δόθηκαν  με μια ωριμότητα άνω της ηλικίας τους. Το κάθε ένα παιδί συμμετείχε με την καρδιά του. Σας ευχαριστούμε που μας δώσετε την ευκαιρία να συνεργαστούμε  με τα παιδιά του σχολείου σας  και τους δυο δασκάλους  και οφείλουμε το ότι τα γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί τους  σε εσάς .
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο σημαντικό  έργο σας
Με εκτίμηση  
Ανδριάνα Παπανικολάου 
Δασκάλα , χορεύτρια και χορογράφος του Κλασσικού Ελληνικού Χορού-
Έρευνα του αρχαίου Ελληνικού Χορού
Μέθοδος Ρούμπι Τζίννερ»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ