my_menu

15.6.23

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

1. Διαγωνισμός φυσικής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ : Συμμετείχαν συνολικά 40 μαθητές. Οι μαθητές : Γκόνος Φίλιππος, Μάτσα Βικτωρία, Μπάρμπα Ευδοκία, Παπαθανασίου Κωνσταντίνος και Πουλιοπούλου Μαρία από την Α΄ Γυμνασίου , Μάτσας Χρήστος και Παπανικολάου Ανδρέας από τη B΄ Γυμνασίου και Αθανασίου Ευάγγελος, Αποστολοπούλου Ελευθερία, Δρόσος Ιωάννης και Ιωάννου Παναγιώτης από τη Γ΄ Γυμνασίου τιμήθηκαν με βραβείο Αριστείας για τις υψηλές τους επιδόσεις.

2.        Διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικής Χημείας, Βιολογίας του ΕΚΦΕ Β΄ Αθήνας: Το Σχολείο συμμετείχε με τριμελείς ομάδες που τιμήθηκαν με Έπαινο για την καλή τους βαθμολογία.

3.        Διαγωνισμός πειραμάτων ηλεκτρισμού της Ελληνογαλλικής Σχολής «Ευγένιος Ντελακρουά»: Το Σχολείο συμμετείχε με μία πενταμελή ομάδα που κατετάγη Τρίτη στην τελική βαθμολογία.

4.       Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας της Ένωσης Βιοεπιστημόνων: Συμμετείχαν 14 μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου που στην πλειονότητα πέτυχαν υψηλές βαθμολογίες.

5.        Ο μαθητής της Β' γυμνασίου Γιάννης Γιαννόπουλος συμμετείχε αρχικά στην α' φάση του Πανελλήνιου διαγωνισμού της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και στη συνέχεια προκρινόμενος στη β' φάση του διαγωνισμού ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έλαβαν το 2ο βραβείο.

Συγχαρητήρια στους μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες που τους στήριξαν και στους καθηγητές που τους προετοίμασαν και τους ενθάρρυναν.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ