my_menu

10.5.23

Προετοιμασία για τις εγγραφές των μαθητών της Γ τάξης στα Λύκεια για το σχολικό έτος 2023 - 24

 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές των μαθητών/τριών στα Δημόσια Λύκεια, Α τάξη ημερησίου και Α τάξη εσπερινού, (ΓΕ.Λ./ΕΠΑ.Λ./Π.ΕΠΑΛ.) για το σχολικό έτος 2023-24 θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές ( https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ).

Επισυνάπτεται επιστολή (εδώ) προς ενημέρωσή σας την οποία και θα πρέπει να διαβάσετε με προσοχή και να ακολουθήσετε τις οδηγίες.

Επισημαίνεται ότι και ΟΙ ΔΥΟ  γονείς (εφόσον υπάρχουν) θα πρέπει να συμπληρώσουν από μια (01) υπεύθυνη δήλωση ο καθένας, σύμφωνα με τις οποίες δηλώνουν ποιος από τους δύο θα αναλάβει την εγγραφή του/της μαθητή/τριας  μέσω της εφαρμογής e-eggrafes 

  • Ο γονέας – κηδεμόνας που αναλαμβάνει να υποβάλλει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής του/της  μαθητή/τριας συμπληρώνει την υπεύθυνη δήλωση που υπάρχει εδώ.  Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων  ώστε να είναι ακριβώς όπως αυτά εμφανίζονται στο taxisnet.
  • Ο δεύτερος  κηδεμόνας που συναινεί ότι την εγγραφή αναλαμβάνει ο έτερος κηδεμόνας συμπληρώνει την αίτηση που υπάρχει εδώ.

Και οι δύο (2) υπεύθυνες δηλώσεις θα πρέπει να κατατεθούν στο σχολείο μας  έως τις 15/5/2023 με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • στο email του σχολείου (mail@2gym-cholarg.att.sch.gr) μέσω gov.gr  (εδώ μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή)
  • αυτοπροσώπως 
  • από το μαθητή/τρια έχοντας όμως βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής από ΚΕΠ  . 

Ενημερωτική επιστολή

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης του κηδεμόνα που αναλαμβάνει την εγγραφή του μαθητή/τριας στο Λύκειο

Υπόδειγμα Υπεύθυνης Δήλωσης του κηδεμόνα που συναινεί ώστε να αναλάβει την εγγραφή του μαθητή/τριας ο έτερος κηδεμόνας. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ