my_menu

22.3.20

Οδηγίες για την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υπουργείου, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του σχολείου μας να μεριμνήσουν για την εγγραφή των μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ). 
Με την εγγραφή τους οι μαθητές/τριες αποκτούν μαθητικό λογαριασμό ΠΣΔ μέσω του οποίου έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν στις διαθέσιμες πλατφόρμες τηλεκπαίδευσης.

Η εγγραφή των μαθητών γίνεται στο δικτυακό τόπο: 

Οδηγίες για την διαδικασία εγγραφής των μαθητών/τριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα βρείτε εδώ

Παρατηρήσεις
  • Όλα τα πεδία που θα συμπληρωθούν στη φόρμα εγγραφής θα πρέπει να είναι ακριβώς ίδια με αυτά που αναγράφονται σε παλαιότερο έλεγχο προόδου του/της μαθητή/τριας. Για παράδειγμα αν το όνομα ενός μαθητή έχει γραφτεί στον έλεγχο προόδου ως Γεώργιος, έτσι θα πρέπει να γραφτεί και στο αντίστοιχο πεδίο και όχι Γιώργος. 
  • Για την εγγραφή του/της μαθητή/τριας απαιτείται και ο Αριθμός Μητρώου που έχει ο μαθητής/μαθήτρια στο σχολείου μας και που μπορείτε να τον βρείτε στον πρόσφατο έλεγχο προόδου του/της. 
  • Αν δεν έχετε τον Αριθμό Μητρώου επικοινωνήστε με το σχολείο μας στο e-mail: mail@2gym-cholarg.att.sch.gr και τα στοιχεία θα σας αποσταλούν ηλεκτρονικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επικοινωνίας που μας έχετε δηλώσει, κατά την εγγραφή του/της μαθητή/τριας στο σχολείο.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ενημερωθείτε για τις ηλεκτρονικές τάξεις και τα μαθήματα που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι μαθητές/τριες μας και για οτιδήποτε νεότερο έχουμε. 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ