my_menu

8.6.18

Διάκριση του 2ου Γυμνασίου Χολαργού στο Διαγωνισμό Πειραμάτων 2018: 3η θέση στη Χημεία



Διαγωνισμός πειραμάτων Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας 2018 στο ΕΚΦΕ Χαλανδρίου
3η Θέση στη
Xημεία
Το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού συμμετείχε και στα 3 μαθήματα με 3 ομάδες μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου  στον 10ο Εργαστηριακό Διαγωνισμό στις Φυσικές Επιστήμες για μαθητές των Γυμνασίων τα οποία ανήκουν στο ΕΚΦΕ Χαλανδρίου.
Την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, στο μάθημα της Βιολογίας, το σχολείο μας συμμετείχε με τους μαθητές: Βασιλειάδη Χρύσα, Δρόσου Σοφία και Μποζάνα Φίλιππο. Οι μαθητές προετοιμάστηκαν από την καθηγήτρια κα Λίλα Ιερομνήμων.
Την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου  Βασιλειάδη Χρύσα, Ιωακειμίδου Μυρτώ και Πολυμένος Φίλιππος διαγωνίστηκαν στη Χημεία, μάθημα στο οποίο προετοιμάστηκαν από την καθηγήτρια κα Λίλα Ιερομνήμων και κατέλαβαν την 3η θέση.
Την Τρίτη 22 Μαΐου  2018, οι μαθητές της Γ' Γυμνασίου Βασιλειάδη Χρύσα, Κουμιώτη Ιωάννα και Στρατούλης Ηλίας διαγωνίστηκαν στη Φυσική στην οποία είχαν προετοιμαστεί από τον καθηγητή κ. Μανώλη Μαλιάκα.
Η απονομή των βραβείων και των επαίνων έγινε τη Τρίτη 29 Μαΐου 2018 στο 2ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου. Ευχόμαστε στους μαθητές μας πάντα επιτυχίες! Μας κάνετε περήφανους!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ